Fysiotherapie Veenendaal heeft me geholpen

Fysiotherapie Veenendaal heeft me gewezen op mijn slechte zithouding. Het klinkt misschien raar, maar na maanden last te hebben gehad van mijn rug bleek ik verkeerd te zitten.  Vanwege mijn kantoorbaan zit ik eenmaal veel. Dit vind ik niet zo erg, maar ik had dus de slechte gewoonte om onderuit te gaan zitten. Hierdoor kwam er druk om mijn rug te staan en die werd niet goed opgevangen. Het resultaat wat hier uit leidde was het gevoel alsof mijn rug vast zat. Het klinkt allemaal erg logisch nu, maar toen stond ik er niet bij stil. Alleen kon het niet zo doorgaan, waardoor ik besloot om hulp in te schakelen.

Rugpijn

Op gesprek bij fysiotherapie in Veenendaal

Een collega van mij gaf me het advies om de website van fysiotherapie Ellekoot te bekijken. Hij heeft hier namelijk positieve ervaringen mee. Met die tip in de zak heb ik contact opgenomen met fysiotherapie Ellekoot. Binnen een week had ik mijn intake gesprek. Zelf vond ik het lastig om uit te leggen wat ik in mijn rug voelde. Hoe beschrijf je aan iemand dat je het gevoel hebt dat je rug vast zit. Omdat ik geen antwoord had op deze vraag had ik moeite om de situatie uit te leggen. Gelukkig voor mij was ik niet de eerste die hier moeite mee had. Met behulp van gerichte vragen kwamen we steeds dichterbij de oorzaak.

Behandeling

Hieruit kan je zien dat je te maken hebt met mensen die verstand hebben van hun vak. Ze willen niks meer kan je helpen en dat stralen ze ook uit. Nu begrijp ik ook wel waarom mijn collega deze fysiotherapie in Veenendaal aanraadde. Er zijn nu een aantal weken verstreken en de rugpijn is weg. Met behulp van oefeningen heb ik mijn rug sterker gekregen en heb ik advies gekregen omtrent het zitten. Dus nu is het mijn beurt om mijn positieve ervaring met jou te delen.