Professionele huidtherapie beuningen en omgeving

Bij Dermavisie Skinclinic zijn wij gespecialiseerd in huidtherapie, oedeemtherapie en cosmedische behandelingen. Wij zijn een moderne huidkliniek met een breed scala aan behandelingen. De kliniek is opgericht door Melanie van Kol in 2007. Sindsdien in de kliniek gegroeid naar een moderne en professionele huidkliniek. Zij zitten gevestigd in Wijchen, dit is in de buurt van Nijmegen en Beuningen. Als u woonachtig bent in de omgeving van Wijchen hoef je niet ver te reizen voor een goede schoonheidsspecialiste. Bent u op zoek naar een professionele kliniek voor huidtherapie Beuningen? Dermavisie Skinclinic is the place to be.

Populaire behandelingen huidtherapie Beuningen en omgeving

Populaire behandelingen bij ons zijn laserbehandelingen voor ontharen en acne behandelingen. Laserbehandeling om te ontharen zijn tegenwoordig heel populair. Op een eenvoudige en pijnloze manier kom je van je haren af, dit wel alleen op de behandelde plekken. Mensen met acne houden vaak grote plekken met littekens over op de wangen en voorhoofd. De littekens zullen verminderen tijdens de behandelingen. Ook worden rode plekjes, donkere plekjes en sommige bultjes ook verwijderd tijdens de behandelingen. Samen met een van onze huidspecialisten wordt er gekeken naar een behandelplan.

Afspraak maken voor huidtherapie Beuningen

Bij Dermavisie Skinclinic hebben wij geen standaard openingstijden. Wij werken alleen met afspraken. U kunt bij ons een afspraak maken via de mail of telefonisch. Als u nog vragen heeft over ons, onze werkwijze of huidtherapie Beuningen en omgeving kunt u het contactformulier invullen op de website. U kunt voor bij ons gratis parkeren. Wij helpen u graag bij Dermavisie Skinclinic!