Tandtechniek Zoetermeer, jouw expert

In Zoetermeer vindt je jouw expert op het gebied van tandtechniek. Elke dag zijn zij bezig om alle patiënten weer te voorzien van een geweldige lach met een gebit dat bij hen past. En daar houdt het niet bij op. Na het consult, metingen en het plaatsen van de prothese zijn zij ook altijd bereikbaar bij vragen en/of problemen. Bij het intakegesprek nemen zij graag alle tijd om uitleg te geven over de manier van werken.

Alle medewerkers in Zoetermeer zijn gespecialiseerd in tandtechniek en daarmee het geven van deskundig advies en het vervaardigen van een hoogwaardig eindproduct. Ook staan zij garant voor persoonlijke aandacht. En vanzelfsprekend wordt er in Zoetermeer alleen gewerkt met de beste producten en nieuwste technologieën. Tenslotte ben jij de klant en het visitekaartje van hun product en techniek.

Waarom niet gewoon naar je eigen tandarts
Een tandtechnicus is volledig gespecialiseerd in het geven van passend advies en het maken van een prothese. Het werk bestaat uit het op maat maken van de tanden en kiezen en het plaatsen van een gebit of prothese. Het vakmanschap en de kundigheid van de technicus zorgt uiteindelijk voor het perfecte resultaat. Maar ook voor het verminderen van eventuele risico’s.

Een tandtechnicus werkt samen met jou naar het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste gesprek waarin de mogelijkheden en wensen naar voren komen, tot het maken  en plaatsen van de prothese. Er is 1 aanspreekpunt en je bent beide op de hoogte van het doel waar naar gestreefd wordt.

Daarnaast kan hij of zij ook samen met jou kijken naar een tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld als je moet wachten tot het gebit klaar is, of eerste de implantaten moet laten genezen voordat de protheses daarop geplaatst kunnen worden.

Hoe kom ik bij de tandtechnicus in Zoetermeer
Om bij onze tandtechnicus terecht te kunnen kan je zelf een afspraak maken. Daarnaast kan je ook een verwijzing van je eigen tandarts krijgen. Er is geen verschil in behandeling, kosten of vergoeding. Bij het intakegesprek wordt er meer uitleg gegeven over de werkwijze, plan van aanpak en mogelijkheden.

Wat gaat het kosten
De vergoeding is afhankelijk van het soort prothese, het eventuele meerwerk en een eventuele aanvullende verzekering. Bij alle opties moet je altijd rekening houden met het verplichte eigen risico wat bij de basisverzekering hoort.

Om het iets overzichtelijker te maken. Bij een volledige gebitsprothese heb je vanuit de basisverzekering recht op een vergoeding van 75%, alleen op de prothese. De vergoeding voor het trekken van tanden of kiezen of andere behandelingen zijn daar niet bij inbegrepen. Over het algemeen wordt de vergoeding eenmaal per vijf jaar uitgekeerd. Mocht het eerder noodzakelijk zijn om je gebit te vervangen dan kan de tandtechnicus Zoetermeer daarvoor een verzoek indienen bij je verzekering.

Reparaties en het opvullen van een volledige gebitsprothese worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Bij het plaatsen van frames of implantaten raden wij aan te informeren bij je zorgverzekering wat de actuele vergoeding is, met daarbij de vergoedingen uit je eventuele aanvullende verzekering.