Een hoorapparaat aanschaffen met een aantrekkelijke prijs?

Waar kun je de hoorapparaat prijs weten alvorens je definitief besluit om te gaan bestellen? Afgelopen week heb ik namelijk te horen gekregen dat ook voor mij een toestel  gemaakt moet worden. In de eerste instantie was ik hier nogal sceptisch over aangezien ik dit niet nodig heb, althans dat dacht ik.

Feest gehad

Voor een paar weken terug heb ik een zeer leuk feestje gehad. Echter merkte ik al vrij snel dat ik niemand kon verstaan wat er werd gezegd. Ik verklaarde een ieder voor gek dat zij teveel hadden gedronken terwijl dit niet eens zo was. Hierdoor heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts om erachter te komen of het aan mij of aan hun ligt.

Zenuwen

De zenuwen gierde aardig door mijn lichaam heen. Een jongedame die met een gehoorapparaat loopt, dan hoort toch niet? Hier heb ik in het begin aardig wat moeite mee gehad, het accepteren dat dit noodzaak was voor mij. Nu dat ik het ook daadwerkelijk heb, ben ik er onwijs blij mee. Ik baal nu zelfs dat ik niet eerder naar de huisarts ben gegaan. Overigens heb ik mijn toestel besteld via Phonac. Dit nadat ik bij dit bedrijf had gezien dat de prijzen hier een stuk aantrekkelijker zijn vergeleken met wat ik elders heb gezien.