Mijn moeder had last van vermoeide benen

Een tijdje terug begon mijn moeder te klagen over vermoeide benen. Wij hadden die dag ook erg lang gelopen dus wij zochten er allebei niks achter. Een paar dagen later vertelde mijn moeder dat het nog steeds niet helemaal weg was en terugkeerde. Omdat mijn moeder er nu al een tijdje mee rond liep begonnen wij eerst even op het internet te zoeken. Misschien konden wij daar wel vermoeide beneneen mogelijke oplossing vinden. Ik kwam meteen de website van Footlogics tegen. De website gaf een professionele indruk achter waardoor ik verder ben gaan kijken. Ik kwam een artikel tegen waar dezelfde klachten als die van mijn moeder instonden tegen. Ik liet het bericht zien aan mijn moeder en ja het klopte allemaal.

Het advies wat er op de website stond is om speciale zooltjes te kopen voor in je schoenen. De zooltjes waren totaal niet duur dus het leek ons het proberen waard. Als je niet tevreden bent je de zooltjes kan je ze voor 30 dagen weer terugsturen en krijg je je geld terug. Ruilen en retourneren is ook nog is kosteloos. Wij bestelde de zooltjes direct.

De bestelling was al heel snel binnen en mijn moeder probeerde de zooltjes meteen uit. Ze droeg ze elke dag en had er al heel vermoeide benensnel geen last meer van. Ook vaak wanneer we een lange dag gingen wandelen gingen de zooltjes mee. Voor onze vakantie naar de Ardennen heeft mijn moeder alweer een nieuw paar zooltjes gekocht!