Geef je huid en haar de juiste zorg via een satijnen kussensloop

Het juiste beddengoed is natuurlijk bedoeld om je comfortabel te laten slapen. Als alles lekker aanvoelt, dan slaap je ook lekkerder en comfortabeler. Maar dat is niet de enige consideratie die van belang is bij het uitzoeken van beddengoed. Het soort beddengoed kan ook invloed hebben op de kwaliteit van je huid. Vooral het kussensloop kan een grote impact hebben op hoe gezond je huid is. Je hoofd ligt immers elke nacht op het kussensloop. Daar waar een dekbed nog losjes over je lichaam heen ligt, ligt je hoofd met het volle gewicht op het kussen. Het materiaal van een kussensloop is dus minder vrij om heen en weer te glijden. Als je langdurig stil ligt, dan heeft je huid moeite met ademen. Hierdoor kunnen de poriën verstopt raken. Dat heeft als gevolg dat je huid vetter wordt en daardoor kunnen er ook sneller puistjes en dergelijke ontstaan. Je haar heeft daar overigens ook last van. Hoe minder goed het haar kan bewegen tussen hoofd en kussensloop, des te sneller je last hebt van knopen, klitten en stug haar. Als je echter kiest voor een satijnen kussensloop, dan ziet het er opeens heel anders uit. Een satijnen kussensloop is dusdanig zacht, dat zowel huid als haar er makkelijk overheen glijden. Daardoor heb je veel minder snel last van knopen in het haar of een vettige huid. De poriën blijven ademen, zodat je huid gezond en glanzend blijft. Het glanst na het ontwaken dan ook niet door een vettige gloed. Maar zoals gezegd is je primaire consideratie wellicht het comfort. Ook op dat gebied scoort een satijnen kussensloop heel goed. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je heerlijk kunt slapen. Katoen voelt vaak nog wel wat stug en kriebelig aan. Daar raak je op den duur vaak wel aan gewend, maar het is nooit echt 100% comfortabel. Ook wordt katoen snel warm, waardoor je sneller geneigd bent om je om te draaien naar het koele gedeelte van het kussen. Als je moeite hebt om in slaap te vallen, dan ben je op een katoenen kussen vaak veel aan het rondraaien. Met een satijnen kussensloop heb je dat eigenlijk veel minder. Wat dat betreft is het een goed idee om juist te kiezen voor een katoenen kussensloop van Satin Sleepers. Hier slaap je niet alleen lekkerder op, maar het is ook nog eens een kussensloop waarmee je huid en haar optimaal verzorgt tijdens de nacht. Daardoor hoef je in de ochtend ook veel minder lang met de herstelwerkzaamheden aan de slag. 

Bestel het satijnen kussensloop online via satinsleepers.nl

Mocht je een satijnen kussensloop willen bestellen, dan kan dat online via de website van satinsleepers.nl. Via deze site kun je gemakkelijk een satijnen kussensloop uitzoeken. Je hebt twee opties qua formaat en heel veel opties voor wat betreft de kleur. Zo kun je kiezen voor kleuren als: 

  • Wit
  • Zwart
  • Roze
  • Rood

Voor een compleet overzicht van alles opties kun je een kijkje nemen op de site van satinsleepers.nl. 

Ontdek alle mogelijkheden via de site

Mocht je meer willen weten, dan kun je terecht op de website. Ook kun je voor vragen contact opnemen met een medewerker van Satin Sleepers.