Neem afscheid van krukken

Je bent geopereerd en je moet helaas gebruik maken van die onhandige krukken, na een paar meter te hebben gelopen heb je al geen armen meer over. Nog maar niet te spreken van het huppelen wat je continu moet doen, en erg vermoeiend is. Stop het met gebruik van krukken, met een kniestep kopen ben je binnen en buiten comfortabeler tijdens het lopen. Heb je een blessure aan je onderbeen, of nog erger ben je geopereerd dan ervaar je toch veel vrijheid.

Keuze uit huren of kopen

Wanneer je lang gebruik moet maken van een kniestep, kun je zelf kiezen uit een kniestep kopen of huren. In de korte tijd dat de kniestep te koop is, heeft deze al bewezen dat het een enorme toevoeging is om de revalidatie eenvoudiger te maken. Gelukkig zit je er niet direct aan vast om een hulpmiddel te huren of te kopen, eerst mag je deze proberen om te kijken of het daadwerkelijk iets voor je is. Op de website van kniestep.nl vind je alle informatie hierover.

kniestep kopen

Meer vrijheid 

Met een kniestep kopen ervaar je ook veel meer vrijheid, met krukken is niet alleen zeer vermoeiend maar het is in winkels bijvoorbeeld ook nog eens erg onhandig. Met een kniestep beweeg je niet alleen makkelijker, je bent ook nog eens mobieler in verschillende gelegenheden. De hond uitlaten, of in huis even iets pakken wordt een fluitje van een cent. Want een kniestep is zowel binnen als buiten eenvoudig te gebruiken.