Sporen van het ouder worden

Iedereen wordt ouder, bij en een is het duidelijker zichtbaar als bij de ander. Wat we wel allemaal gemeen hebben is de huid die wat minder elastisch is, het bindweefsel verminderd van sterkte waardoor de spieren onder de huid verslappen. Wil je er weer fris uitzien en een niet zo oude uitstraling hebben, dan is een facelift een perfecte manier om dat te bereiken. De spieren onder de huid worden weer wat strakker aangespannen, en de huid wordt weer mooi glad zoals jaren geleden.

De bekendste lift voor je gezicht

Bij de bekendste lift voor je gezicht wordt een complete facelift toegepast, hierbij wordt het complete gelaat gelift van de hals tot de haargrens. De kaaklijn, de hals, het voorhoofd en de wangen worden hierbij behandeld, langs de haarlijn wordt een incisie gemaakt. De bind, huid en spierweefsels worden aangespannen in de richting van de haarlijn, de huid die overbodig is wordt weggesneden en het geheel wordt weer netjes gehecht. Naast de complete lift voor het gezicht zijn er ook nog andere mogelijkheden.

v

Rimpels op het voorhoofd

Met uitzondering van de klassieke facelift hebben de andere behandelingen geen invloed op de rimpels van het voorhoofd, wil deze weg hebben dan zijn er aanvullende behandelingen nodig die je bij kliniekveldhoven.nl uit kunt laten voeren. Hangen de wenkbrauwen veel dan geeft dit een vermoeide uitstraling terwijl je dit niet bent, vaak wordt er ook gezegd dat je zorgelijk kijkt. Een laterale wenkbrauwlift zorgt ervoor dat je van dit uiterlijk afkomt en weer een frisse blik en uitstraling hebt.