Populaire urn materialen; Urnen van messing

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Ditmaal behandelen we messing; Een materiaal dat bekend staat om haar duurzaamheid, bewerkbaarheid en optimale prijs – kwaliteit verhouding.logo (5)

In het geval u op zoek bent naar een decoratieve urn, mooi gedecoreerd met kleurrijke patronen, afbeeldingen en eventueel ook met reliëf patronen, is de kans groot dat u bij een messing urn uitkomt. De metaalsoort messing is ideaal geschikt voor het aanbrengen van (kleurrijke) decoraties in reliëf. Messing is een roestvast edelmetaal, oftewel een duurzame metaalsoort, met van zichzelf een goud gele kleurtint. Messing urnen kunnen eenvoudig bewerkt en beschilderd worden, kunnen voorzien worden van reliëf patronen en dienen ook vaak als basis voor onder andere de cloisonne urnen. De diverse vormen, kleuren en stijlen binnen het aanbod messing urnen is enorm en op gebied van prijs – kwaliteit verhouding is messing zeer gunstig. Of u nu op zoek bent naar een klassiek model, een modern model, of juist een eigentijds, kleurrijk of prachtig gedecoreerde urn; De kans is groot dat u een urn van messing vind, die past bij uw wensen en persoonlijke behoeften.

Over UitvaartUniq.nl.duo-urnen

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie messing urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.