In therapie in Tilburg

therapie tilburgBent u opzoek naar therapie Tilburg? Dan is Shanti Healing misschien wel iets voor u. Hier kunt u namelijk terecht voor verschillende behandelingen. Dit is namelijk de praktijk van Hanneke van Juchem. Zij werkt hier zelf als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Ze heeft verschillende manieren om de patienten te genezen. In de praktijk werkt ze met vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Het is ook mogelijk om de methoden met elkaar te combineren. Ze zorgen er hierdoor voor dat de behandeling echt op de persoon afgestemd is.

therapieDe reden dat ik hierover begin is mijn zus. Met mijn zus ging het lange tijd niet goed. Ze had rare denkwijzen en ze zag het allemaal niet meer zitten. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een oplossing. Ik wilde haar hiermee helpen en daarom zocht ik heel het internet af voordat ik bij therapie Tilburg uitkwam. Hier las ik enorm veel positiefs over en daardoor hoopte ik dat dit mijn zus ook goed zou kunnen helpen. Deze praktijk heeft ervoor gezorgd dat veel mensen weer verder konden met hun leven en ik hoopte dat dit bij mijn zus ook zo zou gaan.

Het hielp haar verder!tilburg

Ik moest er eerst voor zorgen dat mijn zus hiervoor openstond. Ik was bang dat dit niet zou lukken maar na een goed gesprek was dit gelukkig wel het geval. Ze is daarom in behandeling gegaan en de behandeling werd precies op haar afgestemd. Dit was een groot succes want mijn zus kan nu weer verder met haar leven.