Dankzij mijn hernia behandeling geen rugpijn meer!

Ik heb een hernia behandeling gehad bij Helios Klinieken en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Een hernia is uiteraard heel vervelend, maar dankzij de professionele zorg en aanpak had ik er vanaf het begin al echt vertrouwen in dat ik spoedig zou herstellen!

hernia behandeling

Specialistische zorg

Bij Helios Klinieken hebben ze een enorm groot zorgaanbod en ik heb hier in het verleden al positieve ervaringen gehad. De wachttijden zijn namelijk zeer kort, dus je kunt altijd op korte termijn terecht voor allerlei soorten zorg. Ik kon zelf na mijn doorverwijzing diezelfde week nog terecht bij mijn specialistische arts, dus dat vond ik ook enorm fijn. Ik had een operatie nodig voor mijn rughernia en dat is natuurlijk nogal wat. Mijn behandelende arts is gelukkig een hele aardige en kundige man, waardoor het al meteen erg vertrouwd voelde. Tijdens het eerste consult kreeg ik meteen het gevoel dat ik weer boven mijn hernia zou komen!

hernia behandeling

Succesvolle operatie en spoedig herstel

Er is dus een operatie uitgevoerd om van mijn hernia af te komen en deze operatie is zeer goed gegaan. De lichamelijke ongemakken waren een aantal dagen na de operatie al grotendeels verdwenen en ik merkte dus snel dat ik lichamelijk een stuk fitter geworden ben! De nazorg bij Helios Klinieken is ook heel goed en de verpleegkundigen deden er alles aan om het mij zo makkelijk mogelijk te maken. Ik ben nog een aantal keer teruggegaan voor controle en het herstel lijkt ook prima te gaan. Aanvullend heb ik ook nog een aantal sessies bij de fysiotherapeut gehad, die tevens aan Helios Klinieken verbonden is. Al met al ben ik dus enorm tevreden over de hernia behandeling en kan ik Helios Klinieken echt aanraden aan iedereen die met pijnlijke rug- en nekklachten rondloopt!