Speciale orthopedische schoenen

Dankzij goede, aangepaste orthopedische schoenen kan mijn moeder weer goed lopen. Al van kleins af aan heeft mijn moeder moeilijk kunnen lopen. Helaas hebben haar ouders er nooit echt aandacht aan gegeven en daardoor kon zij nooit echt met haar vriendinnen meespelen. Spelletjes zoals hard rennen en touwtje springen waren niet voor haar weg gelegd en zo verstreek haar jeugd. Tot zij op haar zelf ging wonen en bij een arts kwam die haar loop probleem wel eens wilde onderzoeken. Al snel kwam deze arts erachter dat zij twee ongelijke benen heeft en daardoor ging het lopen een stuk moeilijker.  orthopedische schoenen

De oplossing

Meteen heeft deze arts mijn moeder doorverwezen naar een instrumenten maker die gespecialiseerd was in het maken van orthopedische schoenen. Dost VOF is sinds 1980 een specialist op dit gebied en hebben voor mijn moeder passend schoeisel gemaakt. 

Tegenwoordig kan mijn moeder weer normaal lopen en heeft nu ook bijna geen pijn meer. Slechts door speciaal schoeisel te laten maken is haar probleem opgelost. Haar ene zool is dikker dan de andere, maar dit is bijna helemaal weggewerkt en als je het niet weet, dan zie je het ook niet. Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden wat dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact op met dit bedrijf. Dat kan via de mail vjdost@gmail.com   als ook telefonisch  045-5225522.