Met klachten naar de bekken fysiotherapie

De bekken fysiotherapie heeft mij zeer goed geholpen tijdens mijn zwangerschap. Op een morgen werd ik wakker en voelde een enorme pijn in mijn bekken. Ook met het lopen en zelfs het zitten ging bijna niet. Een tijd heb ik hiermee rond gelopen, echter lukte dit bijna niet meer. De huisarts constateerde een bekkeninstabiliteit en hiermee werd ik doorverwezen naar de therapeut. De pijn in mijn onderrug, bekken en mijn stuitje waren echt niet normaal. Normaal kan je hiervoor de nodige pijnstillers nemen, maar in mijn zwangerschap ben ik hier voorzichtig mee.

bekken fysiotherapie

Een afspraak bij de bekken fysiotherapie

Via de website van Hierhebikpijn.nl heb ik de nodige informatie kunnen lezen. Hier las ik ook wat de klachten zijn bij een bekkeninstabiliteit. Doordat ik van mijn huisarts te horen had gekregen, ben ik gaan zoeken op het internet. Deze website is zeker aan te raden om te lezen welke aandoeningen er allemaal zijn. Tevens kan je hier op zoek gaan naar een therapeut bij jou in de buurt. Je hoeft slechts de postcode in te vullen en meteen krijg je alle beschikbare praktijken in de buurt.

Dankzij deze zeer overzichtelijke website heb ik een therapeut gevonden die mij van de pijnklachten af heeft geholpen. In het begin leken deze klachten erger te worden, maar inmiddels ben ik zo goed als pijnvrij. Neem ook een kijkje op deze website om te zien welke praktijk bij jou in de buurt zit.