Orthopedische instappers: bestaan er leuke?

Help! Je moet orthopedische instappers heb je net te horen gekregen. Nu krijg je al angstdromen over monsterlijk lelijke schoenen waar je je helemaal niet happy mee voelt. Je voelt je gedoemd voor de rest van je leven. Maar omdat je geen opgever bent, begin je een zoektocht op internet naar leuke orthopedische instappers. Gelukkig voor jou ben je nu op dit artikel terecht gekomen. Het artikel dat je leidt naar orthopedische schoenen en laarzen die super zijn. Klik hier voor meer informatie of lees eerst verder.

Orthopedische instappers van ZOO Footwear

Je kunt opgelucht ademhalen: je hoeft niet met afgrijselijke orthopedische schoenen rond te lopen. Je kunt namelijk alle laarzen en sneakers van ZOO Footwear aantrekken. Hoe dit kan? Het binnenzooltje van de laarzen en sneakers van deze schoenen is uitneembaar. Hierdoor kun je jouw aangemeten orthopedische zool in de laarzen of sneakers stoppen. Geweldig nieuws dus!

De collectie van orthopedische instappers is uitgebreid. Zo kun je kiezen uit verschillende laarzen. Allemaal zijn ze uitgevoerd met:

  • Een platte rubberen buitenzool
  • Uitneembare binnenzolen
  • Aquastop membraan tegen vocht en regen

De laarzen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zo kun je kiezen tussen laarzen met een hoge schacht, middelhoge schacht of enkellaarzen. Elk model heeft weer een ander detail. Wel zijn het allemaal fijne instappers. Ook al heb je een brede of smalle kuit, er is een model te vinden die je past. Daarnaast zijn de laarzen te krijgen in diverse kleuren. Je kiest een kleur die bij jouw persoonlijkheid past. Wat dacht je van een blauwe laars, of ga je liever voor een rode laars? Maar een zwarte, bruine of grijze laars kan natuurlijk ook. Het aanbod is groot.

Wil je liever een orthopedische instapper die eruit ziet als een sneaker? Klik dan hier voor meer informatie. Op de website van ZOO Footwear vind je namelijk ook sneakers. Deze sneakers hebben uitneembare zolen, dikke platte buitenzolen en kunnen tegen een flinke regenbui. Heb je een hoge wreef en ben je bang dat je daarom de hippe sneakers niet past? De sneakers hebben lange veters, waardoor je de schoen makkelijk verstelt. Ook de sneakers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies je favoriete kleur, of bestel laarzen en sneakers. Dan kun je elke dag afwisselen met wat je draagt.

Klik hier voor meer informatie en ontdek de schoenen en laarzen

Je bent natuurlijk reuze nieuwsgierig naar de sneakers en laarzen van ZOO Footwear. Klik hier voor meer informatie en bekijk de verschillende modellen op de website. Om een schoen of laars te bestellen, klik je eerst op het model waar je interesse in hebt. Nu krijg je meer informatie over de laars of schoen te zien. Informatie over de hoogte van de schoen, in welke maten de schoen verkrijgbaar is en van welk materiaal de laarzen of schoenen zijn gemaakt. Bestel vervolgens de laarzen of schoenen. Omdat je bestelling hoger dan € 150,- is, is de verzending van de laarzen of sneakers gratis. Passen ze toch niet zo goed? Dan stuur je ze kosteloos terug. Klik hier voor meer informatie.